HomeNicetoclickPSD omzetten naar HTML of WordPress?

18
mei

PSD omzetten naar HTML of WordPress?

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in Nicetoclick

psd omzetten naar html

Door Nicetoclick in te zetten voor het omzetten van je PSD bestanden naar HTML bespaar je een hoop tijd en kosten. Wij coderen iedere website volgens de laatste w3c standaarden, werken Pixel Perfect en streven ernaar om je website binnen 48 uur op te leveren.

De HTML bestanden die wij opleveren zijn zeer geschikt om te koppelen aan je custom CMS systeem, maar ook aan je WordPress backend. Hierdoor bespaar je voor je zelf een hoop tijd in het voortraject en kun je je vooral bezig houden met de laatste fase van het project, een succesvolle website opleveren. Nicetoclick levert Nederlandse kwaliteit code, die handmatig is opgezet (semantisch), 100$% valid en volgens de laatste internet standaarden. Uiteraard zijn aanvullende functionaliteiten zoals sliders, text-replacement, carousels, dropdown menu, lightboxes, smooth scroll, Image sprites of gestijlde invoervelden mogelijk.

Vraag een vrijblijvende offerte aan >>

PSD bestanden naar omzetten WordPress

Wij kunnen je webdesign in PSD ook omzetten naar een WordPress template of volledig werkend WordPress maatwerk website. We ontwikkelen een WordPress template geschikt voor de laatste versie van WordPress. De website, inclusief benodigde WordPress plugins, zal volledig werkend opgeleverd worden. Bekijk hier van enkele voorbeelden in ons portfolio.

Responsive HTML bestanden

Ieder webdesign kunnen wij responsive optimaliseren. Voor een optimale weergaven, kun je naast het desktop design, ook enkele voorbeelden voor tablet en smartphone vormgeven. Onze ervaren webdevelopers zorgen er via het responsive optimaliseren voor dat het webdesign wordt gecodeerd naar een SEO vriendelijke maatwerk responsive website.

Werkwijze PSD omzetten naar HTML:

1. Stuur ons je PSD bestanden of screenshots.
2. Je ontvangt van ons een scherpe offerte.
3. Akkoord offerte en wij starten direct met je project.
4. De HTML website is binnen 48 uur klaar.
5. Controle van opgeleverde website op een development server van Nicetoclick.
6. Overdracht bestanden!

Meer informatie? Ga naar PSD naar HTML of bekijk hier online voorbeelden en vraag direct een offerte aan!

Starten met Affiliate marketing? Ik help je graag!

Simon Kriek
  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist