HomeWordPress websiteOnline radio luisteren doe je vanaf nu alleen nog maar via Muziek.fm

15
juli

Online radio luisteren doe je vanaf nu alleen nog maar via Muziek.fm

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in WordPress website

Deze week is de WordPress website Muziek.fm gelanceerd. Muziek.fm is een online radio streaming website, ontwikkeld op basis van het WordPress content management systeem.

homepage-muziek

Online muziek luisteren doe je vanaf nu alleen nog maar via Muziek.fm. Muziek.fm maakt het mogelijk om naar meer dan 100 nationale en internationale radiozenders te luisteren op zowel desktop computers als op tablets en smartphone’s. Radio luisteren via Muziek.fm gaat vrij eenvoudig. Klik op je favoriete radio zender en de muziek begint direct te spelen. Geluid kun je regelen via de volume knop onder de menu balk.

Responsive WordPress website

Om de website op zowel desktop computers, tablets als smartphone’s te bekijken, beschikt Muziek.fm over een op maat vormgegeven responsive WordPress template. Responsive houdt in dat de website schaalbaar is en zich aanpast naar het formaat van de internet browser of platform (desktop, tablet of smartphone) waarop de WordPress website word bezocht.

muziek-wordpress-website-blog2

Dit maakt het voor de bezoeker mogelijk om online muziek te luisteren op ieder gewenst platform. Reuze handig voor onderweg.

Overzichtelijk online radio luisteren

Alle radiozenders zijn zeer overzichtelijk ingedeeld in verschillende categorieën en zichtbaar onder het dropdown menu ‚Radiostations’. Om meer bezoekers te generen is een blog geïntegreerd met al het laatste nieuws betreft muziek en evenementen. Voor SEO is een WordPress blog zeer lucratief. Het blog beschikt tevens over infinite-scroll.

Infinite-scroll houdt in dat de overzichtspagina alsmaar langer word naarmate de bezoeker naar beneden scrollt. Er worden alsware extra nieuws items ingeladen. Dit maakt de WordPress website nog gebruiksvriendelijker voor de bezoeker.

muziek-wordpress-website-blog

WordPress Evenementen plugin

Via de WordPress evenementen plugin kun je via het WordPress CMS eenvoudig evenementen toevoegen en koppelen aan een categorie. Zo blijft de bezoeker altijd op de hoogte van de laatste events.

WordPress website laten maken

Onze ervaren webdesigners gaan graag voor je aan de slag! Webdesigners van Nicetoclick starten altijd eerst met het opstellen van een functioneel ontwerp. In dit functioneel ontwerp word de indeling van de website schematisch weergegeven. Wel zo handig wanneer je een WordPress website laat maken. Na een akkoord op het gerealiseerde functioneel ontwerp, start het vormgeven van een spraakmakend webdesign. Alle pagina’s binnen de WordPress website worden grafisch opgezet voor zowel desktop computers, tablets als smartphone’s. Je weet dus direct wat opgeleverd gaat worden voordat wij gaan starten met het bouwen van de WordPress website.

De technisch opgeleverde WordPress website zal in eerste instantie op een server van Nicetoclick worden geïnstalleerd. Je kunt vervolgens de WordPress website testen op gebruiksvriendelijkheid aan zowel de voor- als achterkant (WordPress CMS systeem). Wanneer de WordPress website helemaal naar wens en akkoord is bevonden zal de website live worden gezet op het gewenste domein. Meer weten over onze werkwijze? Bekijk dan hier onze werkwijze-infographic.

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van een spraakmakende WordPress website. Laat onze ervaren webdesigners je nieuwe website vormgeven en webdevelopers je website programmeren. Samen werken we naar een optimaal eindresultaat. Bel of mail gerust voor meer informatie of vragen. We zijn naast e-mail ook telefonisch te bereiken via 075 – 757 26 11.

Starten met Affiliate marketing? Ik help je graag!

Simon Kriek
  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist