HomeWordPress onderhoudOnderhoud je WordPress-website met een onderhoudscontract

12
november

Onderhoud je WordPress-website met een onderhoudscontract

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in WordPress onderhoud

De ontwikkelingen binnen WordPress gaan razendsnel. Er komen regelmatig nieuwe updates van het WordPress CMS uit, maar ook worden er regelmatig nieuwe versies van plugins gelanceerd in de community van WordPress. Structureel onderhoud van de WordPress website is dan ook erg belangrijk. Het is aan te raden deze updates regelmatig bij te houden. Zo blijft de website veilig, up-to-date en tevens de snelheid van de website gewaarborgd.

Wij nemen deze werkzaamheden graag uit handen en hebben hiervoor een WordPress onderhoudscontract samengesteld die voor iedere WordPress website van toepassing kan zijn.

Waarom updates uit voeren door Nicetoclick

– Maandelijkse back-up; altijd de laatste versie beschikbaar.
– Veilig: eventuele hacks of leks binnen WordPress zijn direct opgelost.
– Snelheid: Door gebruik te maken van de laatste versies blijft de website extra snel.
– Up-to-date: Altijd de nieuwste versie; dus de nieuwste mogelijkheden.

Het WordPress Update-pakket is samengesteld met alle benodigde onderdelen om er voor te zorgen dat de website altijd up-to-date blijft. We houden continu in de gaten of er nieuwe updates voor zowel het WordPress CMS als gebruikte plugins beschikbaar zijn.

De inhoud van het pakket bestaat uit:

Back-up: Maandelijkse back-up volledige website en MySql database.

WordPress CMS update: Wanneer er een nieuwe update beschikbaar is van het WordPress CMS, word deze update eerst getest en uitgevoerd op de development server van Nicetoclick. Wanneer er geen complicaties voordoen en de gebruikte plugins zijn ook compatible met de nieuwste versie van WordPress, word de update ook uitgevoerd op het hoofddomein van de website.

Plugin update: Wij houden continu in de gaten of er van gebruikte plugins een update beschikbaar is. Wanneer er updates beschikbaar zijn, worden deze updates eerst getest en uitgevoerd op de development server van Nicetoclick. Wanneer er geen complicaties voordoen, worden de updates ook uitgevoerd op het hoofddomein van de website.

Template update: Door gebruik te maken van de nieuwste versie van het WordPress CMS en up to date plugins kan het voorkomen dat er complicaties optreden in de WordPress template van de website (front-end website). De template update vind eerst plaatst op de development server van Nicetoclick. Wanneer er geen complicaties voordoen, word de update ook uitgevoerd op het hoofddomein van de website.

Beveiliging monitoring: Tijdens de overeenkomst zullen we de website continu monitoren op eventuele malware of hacks.

Support: 1 uur per maand. Niet opgemaakte uren worden opgespaard en meegenomen naar een volgende maand of update.

WordPress update-pakket

Bekijk hier onze WordPress onderhoudsovereenkomst die we zowel voor klanten als niet klanten aanbieden.

Klantervaring:

Wij maken dankbaar gebruik van dit pakket, het scheelt ons enorm veel tijd en ergernis. Ik raad het onderhoudspakket van harte aan.
Floris van Hatless.com

Gehackt?

Dat is foute boel en daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Laat ons – binnen 48 uur – al je hacks en malware verwijderen die er aanwezig zijn in je WordPress website. Via onze professionele aanpak verwijderen we snel alle malware.

Ook geïnteresseerd in een WordPress Update-pakket?

Indien je graag een WordPress onderhoudscontract wilt afsluiten bij Nicetoclick en verzekerd wilt zijn van de laatste WordPress versies, kun je vrijblijvend contact opnemen met Simon Kriek via simon@nicetoclick.com. Je ontvangt vervolgens een overeenkomst met daarin alle informatie en voorwaarden.

Geen klant van Nicetoclick?

Het is ook mogelijk om een WordPress update overeenkomst af te sluiten indien de WordPress website niet door Nicetoclick is ontwikkeld. Uiteraard zullen we de gebouwde WordPress website eerst inventariseren. Informeer gerust naar de mogelijkheden via simon@nicetoclick.com.

  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist