HomeWordPress websiteMijn huidige website laten omzetten naar WordPress. Hoe?

21
april

Mijn huidige website laten omzetten naar WordPress. Hoe?

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in WordPress website

bestaande-website-omzetten

Je wilt je website laten omzetten naar WordPress? Heb je een website die je laat beheren door een websitebouwer, of maak je gebruik van een eenvoudige HTML website die je via FTP dient te uploaden? Dat kan gemakkelijker, een WordPress website werkt stukken eenvoudiger en biedt bovendien aanvullende mogelijkheden. Dit staat nog los van de frisse uitstraling, die bijvoorbeeld ook op mobiele apparaten goed over zal komen. Een WordPress website kun je bovendien gewoon eenvoudig zelf beheren, je hebt daar nauwelijks technische kennis voor nodig.

Kan ik mijn huidige website laten omzetten naar WordPress?

Benieuwd of je jouw website kunt laten omzetten naar een WordPress website? In 99% van de gevallen kun je een website omzetten naar WordPress. Het is daarbij mogelijk om je huidige design in WordPress te laten coderen en programmeren, of de kans aan te grijpen om het design flink op te frissen. Op die manier kun je gebruik gaan maken van WordPress als het CMS om je website te beheren, terwijl je daarnaast zorgt voor een zoekmachine-vriendelijke code die mogelijk een fris design oplevert. Dit zorgt voor een website die snel laadt, er modern uitziet en je zelf de mogelijkheid biedt deze te beheren.

Voordeel van WordPress voor je website:

Benieuwd naar het voordeel van een WordPress website? Wij zetten enkele voordelen voor je op een rij:

• Toonaangevend CMS.
• Eenvoudig zelf te beheren.
• Zoekmachine-vriendelijke code.
• Snelle laadtijd van de website.

WordPress is een open-source CMS, wat betekent dat er een doorlopende ontwikkeling door ervaren programmeurs plaatsvindt. Daarnaast kun je gebruik maken van handige plug-ins, voor bijvoorbeeld een contactformulier, een slider of om de vindbaarheid van je website te verbeteren. Je kunt zonder problemen zelf pagina’s toevoegen, deze aanpassen en foto’s of teksten plaatsen. WordPress is zeer gebruiksvriendelijk en altijd up-to-date, zodat je website klaar is voor de toekomst.

Mijn website laten omzetten naar WordPress

Overtuigd van het voordeel van WordPress en je wilt je website laten omzetten naar WordPress, maar weet je niet precies hoe je daar gebruik van kunt maken of wil je het huidige design graag blijven gebruiken? Onze ervaren programmeurs gaan er graag voor je mee aan de slag. We leveren een maatwerk WordPress website, zodat je een CMS tot je beschikking hebt om de website zelf te beheren. Gebruik je nu Joomla, een ander CMS of een HTML-website? Wij kunnen er uitstekend mee uit de voeten.

Meer weten of direct een offerte aanvragen voor een omzetting naar een WordPress website? Neem vrijblijvend contact met ons op, we horen graag van je!

Starten met Affiliate marketing? Ik help je graag!

Simon Kriek
  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist