HomeWordPress websiteGoede foto’s voor je WordPress website en social media kanalen

27
juli

Goede foto’s voor je WordPress website en social media kanalen

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in WordPress website

professionele fotos wordpress website

Goede foto’s toevoegen aan je nieuwsartikelen of pagina’s maakt je WordPress website niet alleen sprekender, maar het is ook nog eens SEO bevorderlijk. Google zal je artikel of pagina, op basis van de juiste alt-teksten, namelijk beter indexeren. Dit zorgt vanzelfsprekend voor een mogelijke betere ranking in zoekmachines, zoals Google. Om je op weg te helpen in de keuze van fotografie voor je WordPress maatwerk website, hebben we enkele opties voor je uitgewerkt.

Gebruikmaken van stockfoto’s

Een handige en voordelige manier is om gebruik te maken van stockfoto’s voor je website of social media uitingen. Er zijn vrij veel sites beschikbaar, zoals Istockphoto.com of Shutterstock.com, waar je professionele foto’s voor scherpe tarieven kunt downloaden. Deze foto’s zijn rechten vrij – dus mocht je een foto hebben aangeschaft – ben je vrij in het gebruik ervan.

Gratis stockphoto’s van kwaliteit:

– Gratisography.com
– Lockandstockphotos.com
– Lifeofpix.com
– Superfamous.com
– Splitshire.com
– Deathtothestockphoto.com
– Unsplash.com

Nu kun je met een gerust hart schitterende foto’s plaatsen bij je nieuwsartikelen of voor op je WordPress website.

Maak gebruik van eigen foto’s

Bij bedrijfswebsites is het enorm belangrijk om te kiezen voor foto’s geschoten door een professionele fotograaf. Het is niet voor niets dat een foto meer verteld dan 1.000 woorden. Met behulp van een fotograaf kun je naast je bedrijfsprocessen, ook medewerkers op de foto zetten. Bewezen is dat bedrijven (of particulieren) eerder overgaan tot aankoop, wanneer ze direct een gezicht zien bij het product of dienst.

WordPress website laten maken?

Wil je graag een WordPress website laten maken? Doordat wij veel ervaring hebben met het bouwen van WordPress maatwerk websites, helpen we je snel en efficiënt online! Wij zorgen ervoor dat je het maximale rendement uit je site haalt. Bekijk ons portfolio voor een overzicht van recent ontwikkelde projecten of neem contact op via ons offerteaanvraagformulier.

Starten met Affiliate marketing? Ik help je graag!

Simon Kriek
  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist