HomeWebdesignEn de winnaar is…

24
januari

En de winnaar is…

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in Webdesign

Adria Mobil Facebook fan gate page

Voor Adria Mobil hebben wij vandaag, in het kader van de KCK caravan van het jaar verkiezingen, een Facebook win actie pagina gelanceerd. De caravan van het jaar verkiezingen zijn gewonnen door de Adria Altea. Als eerste willen wij dan ook Adria Mobil feliciteren met deze mooie award!

facebook-landingspagina-1

Via de Facebook landingspagina ‘Like, Doe mee en Win!’ kunnen volgers en nieuwe volgers meedingen in het winnen van fantastische prijzen en meer informatie vinden over de caravan van het jaar.


Bekijk de Facebook landingspagina, of doe gerust mee, via deze link. Om mee te doen hoef je alleen de Facebook pagina van Adria Mobil ‘te liken’. Zorg er vervolgens voor dat je de caravan van het jaar waar dan ook ter wereld spot, maak een foto van jezelf inclusief de caravan Adria Altea en post deze foto op het prikbord van Adria Mobil. Je maakt direct kans op mooie prijzen.

facebook-landingspagina-2

Ook een Facebook win actie pagina ontwikkelen?

Via Facebook is het mogelijk om op verschillende manieren bezoekers te voorzien van acties en informatie. Denk hierbij aan een fan pagina met daarop win actie’s of een geïntegreerde webshop. Wij helpen je graag bij het opzetten van deze functionaliteiten binnen je Facebook account. Neem gerust vrijblijven contact op via simon@nicetoclick.com of bel naar 085-40 17 118.

  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist