info@nicetoclick.com

Mobiele website

Wij bieden je de oplossing voor smartphones

Mobiel internet is nog steeds in opkomst. Steeds meer mensen bezoeken websites via hun smartphone. Een mobiele website is dan ook een must. Nicetoclick helpt je door een mobiele versie te maken van je website. Gebruiksvriendelijk, mooi vormgegeven en snel te laden. Precies zoals de bezoekers het graag zien!

mobiele websiteMobiele bezoekers hebben liever een
mobiele website

In vrijwel alle gevallen kunnen smartphones ook de reguliere versie van de website tonen. Maar uit onderzoek blijkt dat mobiele bezoekers liever een mobiele website bekijken. Deze is namelijk helemaal geoptimaliseerd voor smartphones. Hij is gebruiksvriendelijker omdat hij gebouwd is voor touchscreens en veel sneller laadt. De functionaliteiten zijn in de mobiele versie van de website vaak sterk vereenvoudigd. Zo is het mogelijk om bezoekers te laten bellen met slechts één druk op de knop.

Samen maken we de optimale mobiele versie

In overleg kunnen wij de optimale mobiele website bouwen. Eenvoudig te beheren zonder dat daarvoor technische kennis nodig is, makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten en natuurlijk met volop gebruikersgemak voor de hoogste conversie. Samen nemen we de reguliere website als uitgangspunt en ontwikkelen op basis daarvan een mobiele versie. Wij werken snel en servicegericht voor u.

Hoe kunnen wij je helpen?

Nicetoclick kan elke mobiele website bouwen voor je. Vertrouw op onze ruime expertise en meer dan 10 jaar online ervaring. Bekijk ons portfolio voor een overzicht van ons werk of vul het onderstaande formulier in als je direct een offerte wilt aanvragen.

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist