info@nicetoclick.com

Over Joomla

Lage kosten, vele mogelijkheden

Er zijn meerdere redenen waarom Joomla wereldwijd het meest geliefde en gebruikte open source content management systeem voor websites is. De belangrijkste reden is dat het een ontzettend uitgebreid content management systeem (CMS) is. En toch is het open source. Daardoor zijn de kosten laag, maar kun je er toch alle kanten mee op. Wat je ook wilt met de website, wij zorgen ervoor dat het mogelijk word gemaakt.

Geen licentiekosten

Doordat Joomla open source is, hoef je geen licentiekosten te betalen. Je betaalt alleen voor de installatie, het ontwerp, de hosting en het eventuele onderhoud. Ondanks de lage kosten is Joomla een volwaardig content management systeem waarmee iedereen zelf zijn website kan beheren, zelfs zonder technische kennis. Tekst, afbeeldingen en links zijn moeiteloos toe te voegen aan de website. Standaard zijn er diverse functionaliteiten geïntegreerd, maar daarnaast zijn er allerlei invoegtoepassingen en andere uitbreidingen te installeren die de website nog beter afstemmen op de doelgroep. Daar helpen we je graag bij.

Modulaire opbouw

Een Joomla-website is modulair op te bouwen. De basis is aanwezig, maar van daaruit kunnen we voor je de functionaliteiten toevoegen waarvan de site nog beter wordt. Een voorbeeld daarvan zijn de mogelijkheden voor nieuwsbrieven of een fotogalerij. Zelfs een prijsvergelijkingsysteem kunnen we voor je installeren en op maat inregelen, zodat je heel voordelig een professionele website in handen krijgt. In overleg zoeken we de beste modules uit voor een optimaal resultaat.

De voordelen van Joomla

• Elk design is te bouwen
• Gemakkelijk te beheren
• Lage kosten, maar uitgebreide mogelijkheden
• Geen technische kennis nodig van bijvoorbeeld HTML
• Modulaire opbouw, dus vele uitbreidingsmogelijkheden
• Integratie van Google Analytics (bezoekersstatistieken)
• SEO: zeer zoekmachinevriendelijk

Hoe kunnen wij je helpen?

Wat je doelstelling ook is, onze programmeurs en ontwikkelaars kunnen van elk ontwerp een professionele Joomla-website maken. Bekijk ons portfolio voor een overzicht van ons werk of vul het onderstaande formulier in als je direct een offerte wilt aanvragen.

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist