info@nicetoclick.com

Joomla modules

Op maat gemaakt volgens jou wensen

Als je specifieke wensen hebt voor een website, is het goed om te weten dat Nicetoclick elke Joomla-website op maat kan maken door middel van modules. Bij het ontwerpen van een webdesign had je vast en zeker de doelstellingen al helder voor ogen. Daarop borduren wij voort met de techniek van de website. Daarbij kunnen we alle kanten op, aangezien Joomla zeer veelzijdig is. Op basis van je wensen maken we een compleet werkende website. Het populaire content management systeem (CMS) biedt zeer veel aanvullende functionaliteiten. Dankzij de modulaire opbouw van Joomla is het eenvoudig om nieuwe technische functionaliteiten toe te voegen. Hieronder vindt je diverse voorbeelden van modules die we kunnen toepassen op je website. Onze experts zetten hun uitgebreide kennis en ervaring graag voor je in.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Voor de meeste websites is het van groot belang dat ze goed gevonden kunnen worden in de zoekmachines. Daarvoor is goed content belangrijk, maar ook de techniek van de website. Wij helpen je graag om een Joomla-website nog beter te optimaliseren voor de zoekmachines. Hoe meer technische elementen je goed voor elkaar heeft, des te beter zijn je rankings. Door de focus te leggen op SEO haal je extra bezoekers naar de website.

Joomla modules - NicetoclickJoomfish voor meerdere talen

Voor internationaal opererende organisaties is het belangrijk dat bezoekers uit verschillende landen terecht kunnen op de versie van de website die in hun taal is ontwikkeld. In dat geval is Joomfish de ideale module om te gebruiken. De meertalige structuur van de website is hiermee gemakkelijk op te zetten en te beheren. Als meertaligheid voor jou van toepassing is, kun je bij onze experts terecht voor meer informatie over de technische realisatie hiervan.

Nieuws- en blogberichten

Bijna elke website heeft wel een menu-item dat Nieuws heet. Daar is een reden voor: de website is een ideaal medium om up-to-date informatie te plaatsen. Naast de nieuwssectie kan dit ook gedaan worden door middel van een weblog, ook wel kortweg blog genoemd. Wij kunnen voor je de modules installeren die de website voorzien van een nieuws- en blogsectie. Inclusief optimalisatie voor de zoekmachines.

Social media

Twitter- of Facebook-integratie zijn een must in deze tijd. Social media zijn immers dé manier om informatie te verspreiden en te vergaren. Het spreekt dan ook voor zich dat wij je Twitter- en Facebook-accounts moeiteloos in je Joomla-website kunnen integreren. Zo zien bezoekers direct wat er speelt op deze social media. Of ze kunnen content van je website delen via de share-knoppen die we voor je installeren. Je zegt het maar!

Chronoforms voor formulieren

Contact- en aanvraagformulieren zijn van groot belang voor elke website. Hier wordt immers de conversie behaald. Wij zorgen ervoor dat deze formulieren eenvoudig te beheren zijn, zodat je snel en simpel iets kunt aanpassen als je dat wilt. Een kwestie van Chronoforms installeren, maar dat kunnen onze experts als de beste.

Google-producten

De tijd dat Google alleen een zoekmachine was, ligt al lang achter ons. Producten als Google Maps, Google Sitemap en Google Analytics bieden de eigenaar van elke website veel meerwaarde. Onze experts zijn elke dag bezig met de integratie hiervan in websites. Op basis van jou wensen helpen wij je graag verder.

Zoekfunctie

Wil je het je bezoekers makkelijk maken? Zorg dan dat ze binnen de website kunnen zoeken op termen die voor hen relevant zijn. Daarvoor moet de juiste module geïnstalleerd zijn en voorzien zijn van de juiste instellingen. Onze specialisten zorgen daarvoor.

Mobiele websitevariant

Als je wilt, kunnen wij voor je ook een mobiele variant van de website realiseren. Naast het technische gedeelte kunnen we bovendien responsive webdesign verzorgen.

Foto’s en video’s

Beelden zeggen meer dan woorden. De juiste foto’s en video’s kunnen dan ook veel meerwaarde bieden aan een website. Wij zorgen voor de beste modules op basis van je doelstellingen.

Modules en scripts op maat

Heb je een specifieke functionaliteit nodig waar nog geen module voor is, dan kunnen onze programmeurs maatwerk realiseren. Daag ons gerust uit!

Hoe kunnen wij je helpen?

Voor uitgebreide kennis over Joomla-modules ben je bij Nicetoclick aan het juiste adres. Bekijk ons portfolio voor een overzicht van ons werk of vul het onderstaande formulier in als je direct een offerte wilt aanvragen.

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist