HomeWordPress websiteDicitas Consulting, internationale corporate website

01
november

Dicitas Consulting, internationale corporate website

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in WordPress website

Dicitas Consulting helpt organisaties te transformeren en zich te profileren als digitale leiders in hun markt. Nicetoclick heeft voor Dicitas Consulting de afgelopen weken hard en intensief gewerkt aan de nieuwe online presence.

dicitas-blog-image-1
De corporate website is ontwikkeld op basis van het WordPress content management systeem inclusief WPML module voor het opzetten van de website in meerdere talen. Bekijk de website van Dicitas Consulting voor meer informatie: www.dicitas.com

Corporate WordPress website

Wij helpen ieder bedrijf graag aan een professionele en gebruiksvriendelijke corporate WordPress website. Maken jullie op dit moment gebruik van een custom CMS of een ander open source content management systeem? Geen probleem, wij helpen jullie graag bij het overstappen naar WordPress en nemen zowel de branding, webdesign, techniek en content migratie voor onze rekening.

Doordat wij veel ervaring hebben met het bouwen van WordPress, helpen we jullie dan ook snel en efficiënt online! Wij zorgen ervoor dat een klant het maximale rendement uit zijn website haalt. WordPress kent voor ons geen geheimen.

Bekijk gerust ons portfolio voor een overzicht van ons recent gemaakte werk of bel / mail gerust naar Simon Kriek via simon@nicetoclick.com of 075 – 757 26 11 voor meer informatie.

  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist