HomeVoor wie werken wijWordPress kortingscode website

Offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Case in het kort

We creëerden voor Twizzer Internet een platform waar kortingscodes en aanbiedingen op een overzichtelijke wijze ondergebracht konden worden. Naast webdesign en webdevelopment verzorgen wij ook het schrijven van SEO gerichte content en de totale Facebook campagne. Het resultaat: Supervoordeliger.nlOnline winkelen met korting

Zoek je een scherpe aanbieding van je favoriete winkel of wil je een product met veel extra korting kopen? Dan is de website Supervoordeliger.nl écht iets voor jou! Wij realiseerde een webapplicatie waarin het mogelijk is om eenvoudig kortingscodes en aanbiedingen van Daisycon, Zanox en Tradetracker toe te voegen.

Vraag van de klant

In 2012 constateerde Twizzer Internet dat er nog steeds een sterke behoefte was aan het vergaren van kortingen en aanbiedingen via online media. Er moest een website komen waarin het mogelijk is om snel en eenvoudig dagelijks kortingen te vinden van verschillende winkels en merken uit diverse categorieen. Voorwaarde is een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk CMS systeem waarin belangerijke onderdelen geautomatiseerd worden.

Onze oplossing

Supervoordeliger.nl helpt mensen verder bij het online winkelen. Nicetoclick vertaalde deze online strategie in een sterk concept dat de uitstraling heeft die past bij de doelgroep en de behoefte van de bezoekers. Alle pagina’s zijn schematisch vormgegeven in een tot in de puntjes uitgewerkt functioneel ontwerp. Hierin werden alle functionaliteiten helder omschreven. Naast het webdesign en de bouw van de WordPress webapplicatie verzorgen wij ook het schrijven van alle redactionele pagina’s, en dan vooral gericht op SEO.

Het resultaat

Supervoordeliger.nl is één van de meest succesvolle kortingscode websites die Nederland telt. De website is klaar voor de toekomst en gerealiseerd op basis van het WordPress content management systeem. Binnen het platform is het mogelijk om eenvoudig kortingscodes en aanbiedingen van Daisycon, Zanox en onder andere Tradetracker toe te voegen. Daarnaast worden kortingscodes en aanbiedingen automatisch via het WordPress CMS toegevoegd op het Twitter account. Om zorg te dragen voor veel interactie is een review systeem geïntegreerd waarin bezoekers winkels kunnen beoordelen via ster rating, maar ook via een geschreven beoordeling via hun eigen Facebook profiel. Dit zijn uiteraard slechts enkele mooie functionaliteiten die de website telt. Benieuwd geworden? Bekijk gerust het resultaat online.

Op zoek naar een specialist binnen affiliate marketing?

Wij adviseren graag over de mogelijkheden voor het opzetten van een succesvolle en resultaat gerichte affiliate kortingscode website. Onze online strategen schieten graag te hulp en geven waardevolle adviezen. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel gerust naar 085-40 17 118.

Screenshots case

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist