HomeAffiliate- of vergelijkwebsiteBranche gerichte affiliate webshop voor Winterjassen.com

16
juli

Branche gerichte affiliate webshop voor Winterjassen.com

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in Affiliate- of vergelijkwebsite

affiliate webshop WordPress

Met veel trots hebben wij de branche gerichte affiliate website Winterjassen.com opgeleverd. De affiliate webshop Winterjassen.com is geen échte webshop, maar promoot producten van onder andere Zalando, Otto, Wehkamp en Kixx-online. Deze producten worden overzichtelijk en gecategoriseerd getoond op Winterjassen.com. Je vindt hier dus het totale winterjassen aanbod van vele verschillende merken en webshops.

Het resultaat

Surf naar Winterjassen.com en ervaar het resultaat zelf. De affiliate webshop is responsive opgezet, dus ook goed te bekijken op je smartphone of tablet. Hieronder alvast enkele screenshots van de affiliate webshop.

Homepage:
affiliate webshop specialist

Webshop overzicht met Top 5:
affiliate webshop laten maken

Responsive opgezette affiliatie webshop

In de tijd dat de smartphone niet meer weg te denken is uit het straatbeeld en iedereen flink aan het surfen is op zijn smartphone, is het een logische keuze om deze affiliate webshop responsive te ontwikkelen.

Responsive houdt in dat de webshop schaalbaar is en zich aanpast naar het formaat van de internet browser of platform (desktop computer, smartphone en tablet) waarop de affiliate webshop word bezocht. Wij gaan eigenlijk altijd uit van drie tot vijf verschillende schermresoluties. Denk hierbij aan een desktop computer variant, smartphone staand & liggend en tablet staand & liggend formaat. Zo krijgt de bezoeker altijd een optimale weergave van de affiliate webshop op welk platform deze ook geopend word.

Productoverzicht:
affiliate webshop laten bouwen

Segmenteren van XML productfeeds in je affiliate webshop

Omdat Winterjassen.com een zeer doelgroep gerichte affiliate webshop betreft, is het belangrijk om XML productfeeds – ook wel datafeeds genoemd – van de verschillende affiliate netwerken te kunnen filteren en categoriseren op alleen winterjassen. Binnen de XML productfeeds is dit niet altijd standaard mogelijk.

Via onze XML productfeed import tool is het mogelijk om categorieën en producten die in een XML productfeeds aanwezig zijn, en niet van toepassing zijn op de het onderwerp van de website, geautomatiseerd uit te sluiten. Via de XML import tool kan er gefilterd op keywords. Hierdoor zullen alleen de producten worden geïmporteerd binnen de webshop die de beheerder van de affiliate webshop wenst.

Ubermenu (eenvoudig in beheer):
affiliate webshop kosten

Automatisch aanmaken van maten, kleuren, merken en webshops in je affiliate webshop

De website is zo geautomatiseerd mogelijk opgezet. Via de XML productfeed import tool worden maten, kleuren en merken geautomatiseerd aangemaakt en gekoppeld aan de juiste webshop of categorie. Daarnaast worden alle producten dagelijks geautomatiseerd geüpdatet op basis van beschikbaarheid bij de externe webshop of eventuele prijs wijzigingen. Dit scheelt een hoop handwerk bij het beheren van je affiliate webshop.

Wat is nu eigenlijk een affiliate webshop?

Een affiliate webshop is bedoeld om inkomsten te generen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door producten te promoten van webshops als Zalando, Wehkamp of Otto in je eigen affiliate webshop. Je verkoopt dus zelf geen producten, maar je stuurt de bezoeker door naar de webshop van de aanbieder wanneer de bezoeker klikt op een product in je affiliate webshop. Deze webshops zijn op hun beurt weer aangesloten bij verschillende affiliate netwerken zoals Zanox, Tradetracker, Tradedoubler, Affiliate4you en Daisycon. Wel zo handig, want via deze affiliate netwerken worden alle uitgaande kliks en sales geregistreerd waarover jij een percentage van de omzet ontvangt.

Geautomatiseerde koppelingen affiliate webshop

Wij zijn inmiddels specialist in het opzetten van succesvolle affiliate webshops en vergelijkingssites. Zelfs geautomatiseerde koppelingen met de verschillende affiliate netwerken, zoals Zanox, Tradetracker, Tradedoubler, Affiliate4you en Daisycon kunnen wij voor je realiseren.

Hoe kunnen wij jou helpen met een succesvolle affiliate webshop?

Kies ook voor ons als specialist in het maken van affiliate webshops. Wij maakten al toonaangevende webshops voor de sectoren mobiele telefonie, reizen, geld lenen, mode en verzekeringen. Wij kunnen elke affiliate webshop voor je bouwen of maken. Bekijk ons portfolio voor een overzicht van ons recente werk. Bel of mail gerust voor meer informatie of vragen. We zijn telefonisch te bereiken via 075 – 757 26 11.

Starten met Affiliate marketing? Ik help je graag!

Simon Kriek
  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist