HomeAffiliate- of vergelijkwebsiteWat is de beste niche voor een affiliate site?

14
juli

Wat is de beste niche voor een affiliate site?

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in Affiliate- of vergelijkwebsite

niche-affiliate-site

Wat is de beste niche voor een affiliate site? In welke niche ben ik nu het meest succesvol of kan ik het meeste geld verdienen met affiliate marketing? Deze vraag zien wij geregeld voor bijkomen, maar of wij het antwoord hebben? Nee, helaas niet. Wel kan ik iets meegeven over belangrijke trends, do’s en don’ts bij het starten van een affiliate site of welke niche het beste bij je past.

Kies bij een affiliate site een niche die bij je past

Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met het onderwerp bij het starten van een affiliate website. Dit scheelt namelijk al enorm. Je zult je namelijk moeten verdiepen in de producten van diverse webshops, teksten moeten schrijven en je affiliatie website moeten verkopen op social media als een verkoper. Heb je totaal geen gevoel bij de branche? Dan wordt het bij voorbaat al erg lastig.

Populaire niches binnen affiliate marketing

Natuurlijk zijn er de laatste jaren veel trends geweest en op basis daarvan kun je goed zien welke trends er spelen binnen affiliatie marketing.

Gezondheid: De gezondheidsbranche bestaat uiteraard niet alleen uit het overstappen van zorgverzekeraar aan het einde van het jaar. Denk ook aan voedingssupplementen, dieet, gewichtsverlies, pijnlijke problemen, stoppen met roken of medische kwesties om er maar een paar te noemen.

Hobby en activiteiten: Hobby’s, sport (bijvoorbeeld zoals de prijs vergelijkingssite Voetbalkeus) en andere activiteiten zijn enorm in trek. Denk aan dure activiteiten zoals golf, zeilen, voetbal, tennis, vissen, reizen of outdoor vakanties.

Bepalen van de beste niche binnen affiliate marketing

Uiteraard hangt je keuze in het bepalen van de juiste of beste niche bij het starten van een vergelijkingssite of affiliate site niet alleen af of de branche bij je past. Denk ook aan een goed onderzoek, wie is bijvoorbeeld je concurrentie? In welke sector worden de meeste producten verkocht of waar worden leuke marges op behaalt.

Laat onze affiliatie experts je helpen

Laat experts in het bouwen van affiliatie websites je helpen bij ontwikkelen van een niche affiliate site. Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact op via 075 – 757 26 11. Wij staan je graag te woord.

Starten met Affiliate marketing? Ik help je graag!

Simon Kriek
  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist