HomeAffiliate- of vergelijkwebsiteAffiliatie webshop voor Boyslabel

09
mei

Affiliatie webshop voor Boyslabel

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in Affiliate- of vergelijkwebsite

1-homepage-boyslabel-blog

Boyslabel is niet alleen de leukste, maar ook één van de grootste blogs omtrent kinderkleding voor jongens en meisjes (Girlslabel). Om hun bezoekers nog meer te bedienen is het Boyslabel blog uitgebreid met een geavanceerde affiliatie webshop. In deze affiliatie webshop worden alle grote merken en webshops op het gebied van kinderkleding gepromoot.


Binnen de affiliatie webshop zijn verschillende netwerken opgenomen. Zanox, Daisycon, Affiliate4you, Tradetracker en Tradedoubler bieden een groot aanbod relevante webshop aan. Deze mogen dan ook niet ontbreken.

WordPress import tool voor XML productfeeds

De producten, aanwezig in de XML productfeeds van verschillende webshops, worden geïmporteerd via een efficiënt ingerichte XML import tool. Via deze import tool is het mogelijk om eenvoudig productfeeds te importeren zonder technische kennis. Ontbrekende winkels en merken, die nog niet eerder zijn geïmporteerd, worden geautomatiseerd aangemaakt. Dagelijks vind er een geautomatiseerde update plaats waarin gecontroleerd word of productprijzen niet zijn gewijzigd en of het product uiteraard nog word aangeboden in de externe webshop.

Omdat het een specifieke branche betreft, kinderkleding voor jongens, is de import tool op maat ontwikkeld voor de Boyslabel affiliatie webshop. Een belangrijke maatwerk functionaliteit is het uitsluiten van niet branche gerelateerde producten en categorieën. Denk hierbij aan kleding voor volwassenen of kinderkleding voor meisjes. Erg handig natuurlijk.

2-productfiltes-blog

Product resultaat filteren

Bezoekers hebben de mogelijkheid om een zoekopdracht te plaatsen via de homepage, eenmaal op de resultaat pagina aangekomen heeft de bezoeker de mogelijkheid om het resultaat verder te minimaliseren. Zo kan er gefilterd worden op categorie, maat, kleur, merk, webshop en prijs. Zo word altijd een gewenst resultaat gepresenteerd.

Benieuwd naar het resultaat? Neem gerust een kijkje op Boyslabelshop.com.

3-webshops-blog

Geavanceerde affiliatie website

Wij hebben al diverse succesvolle affiliatie vergelijkingssites ontwikkeld voor marketeers en affiliate-experts. Daardoor kennen we alle ins en outs op het gebied van techniek, webdesign, complexe vergelijkscripts en geautomatiseerde koppelingen met providers zoals Zanox of Daisycon. Op basis van onze ruime ervaring kunnen we precies de vergelijkingssite ontwikkelen die je wenst. We gaan graag met je om tafel om de details te bespreken en je te inspireren met onze ideeën.

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van een geavanceerde affiliatie vergelijkingssite of webshop. Samen werken we naar een optimaal eindresultaat. Bel of mail gerust voor meer informatie of vragen. We zijn telefonisch te bereiken via 075 – 757 26 11.

Starten met Affiliate marketing? Ik help je graag!

Simon Kriek
  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist