HomeAffiliate- of vergelijkwebsiteAffiliate website laten maken

25
augustus

Affiliate website laten maken

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in Affiliate- of vergelijkwebsite

Wil je zelf geld verdienen met het internet, je eigen vergelijkingssite starten met producten met een handige vergelijkingstool of gewoon een affiliate website laten maken? Dat klinkt gemakkelijk en dat is het ook, mits je gebruik maakt van een goed design op basis van degelijke techniek. Wij beschikken over een uitgebreide ervaring met het maken van affiliate en vergelijkingsites, zodat jij snel online aan de slag kunt om geld te verdienen. Dus wilt je een affiliate site laten maken of een vergelijkingssite opzetten, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

affiliate website laten maken

Wij bouwden al vele affiliate sites met succesvolle rankings in zoekmachines zoals Google. Heb je een goed idee voor een aantal links naar verkoopkanalen, of wil je waarde toevoegen met een handige vergelijking voor je bezoekers? Wij ontwikkelen de affiliatie website voor je zoals jij wilt, zodat jij ermee aan de slag kunt.

WordPress affiliate website laten maken

Een WordPress affiliate website starten zit op een vrij eenvoudige manier in elkaar. Je voegt op de volgende manier eenvoudig waarde toe:
1. Je presenteert de bezoeker een helder overzicht.
2. Je zorgt eventueel voor een duidelijke vergelijking.
3. De bezoeker klikt de aankoop van zijn of haar keuze aan.
4. Je ontvangt op basis van de verkoop elders een commissie.

Je zorgt op die manier in 3 of 4 stappen voor een online verdienmodel, op basis van een WordPress affiliate website. Bovendien kun je die site zelf eenvoudig beheren, het is voldoende om de tekst in te voeren of deze te verrijken met afbeeldingen en/of video’s. Mocht je meer graag meer informatie willen ontvangen, over een geschikte werkwijze bij het bouwen van een affiliate site, laat het gerust weten.

Affiliate site laten maken: Promoten of vergelijken?

Uiteraard kun je op verschillende manieren gebruik maken van de WordPress affiliate website, wij helpen je er graag mee op weg. Ben je van plan om aanbevelingen te doen op basis van het aanbod elders in webshops, of wil je bezoekers zelf een vergelijking laten maken? We kunnen je er in de beide gevallen goed mee van dienst zijn, we zorgen voor een WordPress affiliate webshop op maat. Heb je al een goed beeld van hoe de website uit dient te komen te zien? Wij gaan ermee aan de slag en richten ons op zowel het design als de techniek.

Compleet design laten maken

Een goede WordPress affiliate website zit zowel qua design als qua techniek goed in elkaar. Wij beschikking over de expertise en ervaring, om je daar uitstekend mee van dienst te kunnen zijn. We hebben voor onze klanten tal van dergelijke websites ontwikkeld, waarmee zij online nu zelf hun geld kunnen verdienen. Ben je klaar om een online verdienmodel op te zetten en wil je een goede WordPress affiliate website laten maken? Neem vrijblijvend contact op, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Advies nodig bij het bouwen van een affiliate site?

Hulp of advies nodig bij het laten maken van je affiliatie site? Dat kan natuurlijk geheel vrijblijvend. In ons blog vind je nog veel meer artikelen over affiliatie marketing, zoals bijvoorbeeld hoe bepaal je nu de beste niche voor een affiliate site? Of wat zijn nu de do’s en don’ts binnen affiliatie marketing?

Starten met Affiliate marketing? Ik help je graag!

Simon Kriek
  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist