HomeAffiliate site beginnen

info@nicetoclick.com

Affiliate site beginnen?

Maak gebruik van onze ervaring!

Een professionele affiliate site beginnen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Nicetoclick ontwikkelt, bouwt en onderhoudt, succesvolle affiliate sites. Met ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van affiliate websites en vergelijkingssites, zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van affiliate marketing en gecompliceerde vergelijkscripts. Dus of je nu een eenvoudige affiliate webshop wilt laten maken of een zeer uitgebreide affiliate vergelijkingssite, wij inspireren je graag met onze ervaring en ideeën.

affiliate site beginnenJuiste strategie

Voordat we met het traject van ontwerpen en ontwikkelen van je affiliate site beginnen, is het voor ons zeer belangrijk om je doel en de daar bijbehorende strategie helder in beeld te hebben. Wat voor een niche affiliate website wil je beginnen, wie is je doelgroep en welke functionaliteiten wil je gebruiken? Wil je bijvoorbeeld een affiliate webshop beginnen die via een XML productfeed automatisch de producten op je website plaatst, of wil je een vergelijkingssite starten die diensten van verschillende aanbieders op prijs vergelijkt? Samen met jou brengen we helder in kaart wat het uiteindelijke doel is en hoe deze bereikt kan worden. Welke functionaliteiten wenselijk zijn en wat de uitstraling van de website wordt.

Uniek design

Een goede eerste indruk achterlaten, is altijd en overal van belang. Zeker online waar geen persoonlijk contact is en bezoekers in eerste instantie alleen oordelen op basis van het uiterlijk van je website. Bij Nicetoclick onderschatten wij dit niet. Je wilt bezoekers direct de bevestiging geven dat je website klopt en dat je een betrouwbare partij bent. Om je te onderscheiden van de concurrentie en bij je bezoekers een goede eerste indruk achter te laten, is een uniek en eigentijds design dus onmisbaar. Het proces van ontwerpen begint bij ons met bespreken van je persoonlijke wensen en ideeën. Deze ideeën brengen wij nauwkeurig in kaart (functioneel ontwerp & wireframes) waarna onze webdesigners dit vertalen naar een uniek design. Wij zetten dit ontwerp uiteindelijk om naar een volledig responsive webdesign met WordPress als techniek, dat wil zeggen: automatisch schaalbaar op ieder beeldformaat en optimaal zichtbaar in elke browser.

Perfecte techniek

Pas als de strategie helder is en het design volledig is uitgewerkt, starten wij met de daadwerkelijke bouw van de website. We ontwikkelen je affiliate site op basis van het gerenommeerde WordPress of op basis van het Laravel Framework (maatwerk).

WordPress als basis

WordPress is zeer eenvoudig zelf te beheren via een gebruiksvriendelijk CMS (content management systeem) en er zijn vele handige plugins voor beschikbaar. Is er een functionaliteit die jij wenst en is daar geen plugin voor beschikbaar? Dan ontwikkelen wij een WordPress plugin op maat. Als het bouwen van de website klaar is zorgen wij ervoor dat de affiliate site met al zijn functionaliteiten technisch perfect werkt, door deze eindeloos te testen.

Laravel 5 framework (maatwerk)

Geavanceerde en complexe affiliatie of vergelijkingssites bouwen wij altijd op basis van het Laravel 5 framework. Dit framework heeft een krachtige routering en een goede database ORM met Eloquent. De twee onderdelen die het hardste nodig zijn bij vergelijkingssites of affiliate websites met productaantallen boven de 100.000. Het is bovendien vrij nieuw, heeft een grote community en is duidelijk terrein aan het winnen (goed voor de onderhoudbaarheid en uitbreidingen in de toekomst). Daarnaast is het geschreven voor moderne PHP versies en hierdoor mede erg snel. Kortom een systeem gericht op de toekomst.

Na het bouwen en het testen zetten wij de website op onze testserver en delen wij de link met jou zodat je de site zelf ook kunt testen. In deze fase passen wij de website waar nodig is aan, totdat deze helemaal naar wens is. Hierbij geldt; wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Altijd up-to-date

Ontwikkelingen op het gebied van beveiliging en techniek gaan tegenwoordig razendsnel. Door het regelmatig uitvoeren van technisch onderhoud en beveiligingsupdates zorg je niet alleen voor een snellere en veiligere website, je zorgt er ook voor dat deze hierdoor beter vindbaar is in de zoekresultaten. Wij blijven na oplevering ook graag betrokken bij het goed functioneren van de website middels ons voordelige WordPress onderhoudscontract.

Daarom Nicetoclick

Als full service webdesign bureau hebben we alle capaciteiten en tools in huis om je affiliate site nóg mooier en beter te maken dan je zelf voor ogen had. Dus wil je een affiliate site beginnen? Bekijk ons uitgebreide portfolio, vraag een offerte aan via het contactformulier, of neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op, wij staan je graag te woord!

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist